Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

Samen streamlinen?

 

Bij Awater Management bieden wij een veelzijdige reeks diensten aan om uw organisatie te ondersteunen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met strategisch advies en een efficiënte samenwerking realiseren we digitale transformatie.

Hoe ziet dat eruit?

Dit is wat u kAN verwachten

Resultaatgerichte oplossingen die efficiëntie vergroten, werkdruk verminderen, werkplezier vergroten en samenwerking verbeteren.

Project Management

Samen optimaliseren we bedrijfsprocessen door digitalisering en verandermanagement in HRM, Recruitment, Marketing en Sales. We integreren elementen, inclusief processen, tools en experts met specifieke expertise. Onze aanpak richt zich op het oplossen van problemen, niet alleen binnen één afdeling, en houdt rekening met de toekomst, veranderende arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid en IT-innovatie.

Sparrings - en business partner

Met onze kritische en constructieve blik zijn wij uw sparringpartner bij beslissingen omtrent bedrijfsvoering, processen en systemen. We bevorderen open communicatie, helpen strategieën te definiëren en identificeren innovatieve mogelijkheden. Samen verkennen we hoe systemen uw bedrijf kunnen ondersteunen en handmatige, tijdrovende taken kunnen vervangen.

Begeleiding bij systeem- en leverancierskeuze

We bieden onafhankelijk advies bij het selecteren van de juiste systemen en leveranciers. Met ervaring in verschillende domeinen, waaronder ERP, e-HRM, ATS, Business Intelligence, Uren Registratie en meer, helpen we u de beste keuzes te maken die passen bij uw organisatie.

U

Recruitment

Wij bieden uitgebreide recruitmentdiensten, inclusief strategische adviezen en implementatie van tools zoals ATS-systemen. Onze expertise omvat het vinden van de ideale kandidaten, personeelsplanning, wervingscampagnes en marktonderzoek. We ondersteunen bij het aantrekken van potentiële medewerkers en het ontwikkelen van toekomstgerichte wervingsstrategieën, terwijl we adviseren over verantwoordelijkheden in het proces.

WERKWIJZE

HOE WERKT HET?

KENNISMAKING

01

U

Scan: wat is de situatie?

02

Project voorstel

03

Kick-off!

04

Evaluatie

05

…Wordt vervolgd?

06

KLANTEN

Deze bedrijven gingen je voor

nijmegen en rivierenland
revalidatie audiologie
de ronde venen

Van onze oprichtster

Creëer Je Eigen Kansen

“Het leggen van de juiste bedrijfsverbindingen, mensen matchen voor synergie, en strategisch het heden verbinden met de toekomst geeft mij energie. Het draait allemaal om de juiste connecties maken en alle factoren harmoniseren voor ultiem succes.”

– Anouk Awater

Neem contact op

Email: info@awater-mangement.nl

Telefoon: 06-20636814

Ma – Vrij: 09.00 – 17.00 uur

Za & zo: gesloten